Privacy verklaring

Uw privacy in de winkel van Wol-Uniek

Conform de geldende privacywetgeving gebruikt Wol-Uniek persoonsgegevens die via deze website worden verzameld, alleen voor het doel waarmee u ze hebt achtergelaten.

De Wet bescherming persoonsgegevens

Bij het verwerken van persoonsgegevens volgt Wol-Uniek de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen. Dit betekent dat ook persoonsgegevens die via internet worden verzameld, bewaard, gebruikt, of op enige andere vorm ter beschikking gesteld, met elkaar in verband gebracht, alsmede afgeschermd worden, onder deze wet vallen. Op grond van deze wet mogen persoonsgegevens alleen worden verwerkt als dat uitdrukkelijk meegedeeld is en als de reden is aangegeven waarvoor de gegevens bewaard worden.

Definitie van persoonsgegevens

Onder een persoonsgegeven wordt verstaan een gegeven dat herleidbaar is tot een "geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon". Dat betekent dat de naam van een persoon op wie de gegevens betrekking hebben bekend is, dan wel dat die persoon kan worden achterhaald. Voorbeeld van een persoonsgegeven is een naam of een huisadres, maar ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.

Uw persoonsgegevens op de website van Wol-Uniek

Daar waar uw persoonsgegevens verwerkt worden, staat precies vermeld welke gegevens voor welke doeleinden gebruikt worden. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft achtergelaten. Dat betekent dat als u bijvoorbeeld uw naam en adres invult voor het toezenden van een artikel, deze gegevens niet worden gebruikt om u ongewenst andere artikelen of reclame toe te zenden. Het betekent bovendien dat uw gegevens niet worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals het toesturen van bijvoorbeeld persberichten. Wol-Uniek zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Als u besluit een beoordeling te schrijven, zal deze na beoordeling door Wol-Uniek op de website worden gepubliceerd onder vermelding van uw voornaam of letters. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Gegevens kunnen echter wel worden gebruikt voor opsporing, als via de site strafbare feiten worden gepleegd of strafbare uitlatingen worden gedaan (en verdere uitzonderingen zoals genoemd in artikel 43 Wet bescherming persoonsgegevens). Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor de gegevens zijn verzameld.
Voor alle verwerkingen van persoonsgegevens geldt dat alleen die gegevens worden gebruikt die u zelf actief heeft achtergelaten.

Als er zogenaamde informatieprofielen worden bijgehouden, dan worden die uitsluitend gebruikt om de website beter af te stemmen op de behoefte van de gebruiker en wordt dat u van te voren meegedeeld. Informatieprofielen houden bij waarop gebruikers zoeken (zoektermen), welke informatie ze opvragen en bijvoorbeeld hoe ze door de site navigeren. Deze gegevens zijn niet gekoppeld aan persoonsgegevens. Ze kunnen dus niet worden herleid naar een persoon.

Cookies binnen de Wol-Uniek webwinkel

Een cookie is een bestand dat via de website op uw computer opgeslagen wordt, om bezoekers van een site te identificeren. Ze kan informatie bevatten als datum en tijd van het bezoek, gebruikersnamen of door de bezoeker gekozen instellingen voor de betreffende website. Webbrowsers bieden de gebruiker de mogelijkheid om ondersteuning voor cookies geheel of gedeeltelijk uit te schakelen, vanwege bijvoorbeeld een behoefte aan privacy.

De Wol-Uniek webwinkel gebruikt alleen cookies voor het bijhouden van bezoekersstatistieken. Bezoekers die tijdens het raadplegen van de winkel cookies weigeren, krijgen dezelfde informatie te zien als bezoekers die wel cookies accepteren.

Vragen Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Wol-Uniek, dan kunt u ons een e-mail sturen. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.
Momenteel aan het bekijken:  Privacy beleid/verklaring
Twitter
Pintrest
Facebook
1 x Geverfde Lontwol Hemelsblauw 100gram2 x Cotton Eight nr. 3322 x Wilton Leaf Green1 x Bluefaced Leicester Lont Wit Superwash 100 gram1 x KnitPro Symfonie dubbelz. haaknaald 3mm/3.5mm2 x Sjaalspeld vierkant zilverkleur bewerkt1 x Haaknaald Bamboe 10mm1 x Basic Sock1 x Hartjesspelden1 x KnitPro Symfonie dubbelz. haaknaald 5mm/5.5mm2 x Baby Alpacalont grijs/beige 50 gram2 x New Running multi 4241 x Knitpro connectors vd rondbreiset1 x Opal Elegant 95211 x Stokhaken1 x SparkleSock1 x Knoop bruin kokos 20mm1 x Merino Rood1 x Onion 1018 Lichtgrijs1 x Bamboe Lont wit 50gram1 x "Appelbloesem"1 x Wilton Moss Green2 x Jakobschaap gekaarde batt grijs1 x Gekaarde Rolags H1 x Cotton Eight nr. 4051 x Wilton Bruin1 x Wilton Golden Yellow2 x Cotton Eight nr. 3021 x Downwol Baby Kameel 50 gram1 x Handgesponnen 102 x Sjaalspeld Parelmoer 50mm1 x Knitpro losse naaldpunten Symfonie hout. 15.0mm1 x Noorse sokkenwol 21 x Polwarth Lont 100 gram1 x KnitPro Symfonie dubbelz. haaknaald 7.0mm/8.0mm1 x Knitpro naalddiktemeter1 x Einband 0010 Denim1 x Einband 9044 Paars1 x Neko Bamboe sokkennaalden 3,5mm1 x Einband 9009 Kardinaalrood1 x Onion 1013 Roze1 x Nylon regenbooggeverfd 50gram1 x Firestar lont 50gram1 x Létt-Lopi 1413 Lichtpaars1 x Katoen lont 50gram1 x Létt-Lopi 9432 Paars1 x Sjaalspeld hout2 x New Running Multi 4252 x Opal Elegant 95222 x Parelvezel 100gram1 x Gotland Lont 100gram1 x Wilton Burgundy1 x Slubgaren I1 x Cotton Eight nr. 3902 x Cotton Eight nr. 3171 x New Running Bamboo 8061 x Tussah Zijde Lont gebleekt 50 gram1 x Slubgaren D1 x Sjaalspeld met 3 bedeltjes zilverkleur2 x Cotton Eight nr. 3071 x KnitPro Symfonie dubbelz. haaknaald 4mm/4.5mm1 x L. Merino/Nylon MN 11 x Gekaarde Rolags B1 x Cotton Eight nr. 3721 x Onion 1009 Donkerpaars1 x Melkproteïne lont 50gram1 x Drukkers 15mm zilverkleur1 x Eco wol DK dikte breien/vilten1 x New Running Bamboo 8031 x Misty Night m.b.t1 x Knoop parelmoer bloem 15mm1 x Onion 1001 Off White1 x de Lavendelsok1 x Slubgaren F1 x Onion 1011 Zachtgroen1 x Wilton Red Red1 x Sari Silk "Pink Queen"1 x .Weefgaren "Zwart"1 x Cotton Eight nr. 3591 x Shetlandlont Grijs 100gram1 x Wilton Lemon Yellow1 x Silkysock single HT1 x Noorse sokkenwol 31 x Sjaalspeld goudkleur bewerkt1 x Haaknaald Bamboe 12mm2 x Cotton Eight nr. 3381 x Stekenhouders 2 stuks op kaartje2 x Knoop bruin kokos 30mm1 x de Voorjaarssok1 x Onion 1019 Citroen1 x Wilton Orange1 x Meloen luchtig gekaard 100 gram1 x NEKO sokkennaalden 3.5 mm1 x Wilton Red No Taste1 x Wilton Ivory1 x Bluefaced Leicester lont Wit 100 gram1 x Wilton Rose1 x Handgesponnen 10a1 x KnitPro Nova metaal losse naaldpunten 15.0mm1 x Supersoftsock1 x Parapluhaspel1 x Onion 1003 Bruin1 x Onion 1027 Oranje1 x KnitPro Symfonie dubbelz. haaknaald 9.0mm/10.0mm1 x Softsock Mini strengen1 x Wilton Violet1 x Onion 1015 Zand1 x Bamboe Lont Zwart 50gram1 x Merino BIO 100% organic !1 x "Windkracht 10"
Opal Elegant 9522
Opal Elegant 9522
€8,75 nu €6,25